Tjänster

twimNet

twimNet är namnet på Encodes centrala tjänst för kommunikation med omvärlden och konvertering mellan olika format - i alla riktningar. Kopplad till denna tjänst behöver du inte hålla reda på de olika kommunikationsformer dina partners har, vilka säkerthetscertifikat som skall användas eller vilket format något skall skickas i. Du har en kommunikationsklient (redOFTP) från Encode som kommunicerar med twimNet och twimNet kommunicerar med dina partners på deras vis.

twimNet Applications

twimNet Applications är en webbaserad helhetslösning för kommunikation, leveransplanehantering, godsmärkning och leveransavisering. Det enda du behöver är ett abonemang hos oss så sköter vi resten!

Hosting

Att äga sitt eget EDI-system med mappningar och annan intelligens kan vara strategiskt betydelsefullt men att drifta det och hålla alla kommunikationsformer öppna som omvärlden kräver, känns säkert inte lika självklart.
Att låta Encode ta hand om ett system vi själva utvecklat är självklart för oss och väldigt tryggt för dig. Du har nära till support och kan snabbt få hjälp med förändringar. Vi uppgraderar kontinuerligt din lösning åt dig och därmed har du alltid de senaste funktionerna tillgängliga.